Hunddagis, pensionat, butik, trim & hundkurser på Öster i Örebro

 

 

Så här ser en dag ut på vårat hundpensionat:

 

 God morgon!

 

Våra pensionathundar morgonrastas mellan kl 6.30-8.00 på morgonen. Därefter serveras frukost till våra sovgäster. Man har med egen mat för hela vistelsen till sin hund, matskål finns hos oss.

 

Klockan 6.30 på morgonen slår vi upp portarna till dagiset! 

 

Klockan 9.00 planerar vi promenaderna inför förmiddagen. Vi går minst 30 minuter och som max 2 timmar. Vi har fina Oset precis bredvid som vi brukar promenera i, även Wadköping, stadsparken och slussen är några av våra fina promenadställen.  

 

Klockan 11.00  är det dags för lunch. I samband med lunchen så byter vi vatten i alla skålar och lunchrastar de som behöver det.

Mellan k 12 & 13 är det lunchvila, då släcker vi ner dagiset och har det lugnt och tyst. Det är viktigt att hundarna får tid för återhämtning under dagen.

 

Klockan 13.00 börjar vi gå promenader igen, minst 30 min och max 2h. Under dagarna använder vi oss hela tiden utav våra två gårdar som vi har i anslutning till dagiset. Då våra hundar uppskattar gårdarna så mycket använder vi dem från öppning till stängning. Det blir mycket bus, solande, span från utkikstornen och även bad på somrarna.

 

Klockan 18 stänger dagis och det är då dags för kvällspromenaden för våra pensionatshundar. Under kvällen serveras kvällsmat och sista rastningen sker vid kl 22.00 på kvällen. Våran personal sover alltid kvar i samma lokal som hundarna och finns där under hela natten.  

Bokningen är klar först när vistelsen är betald, bokningen är bindande och betalningen återfås ej vid ånger.

 

Intresseanmälan för vårat pensionat 

Priser för vårat hunddagis & hundpensionat

 

 

Din hund ska vid inlämnandet vara:

– Vaccinerad mot parvo, valpsjuka och kennelhosta (ta med kopia på vaccinationsbeviset) 

– Försäkrad (ta med kopia på försäkringsbeviset) 

– Fri från parasiter och smittsamma sjukdomar