Hunddagis, butik, trim & hundkurser

 

OBS! DEN HÄR KURSEN HAR REDAN STARTAT!

Valpkurs 1400 kr                              Instruktör: Therese Svanbäck

För dig med valp på 3 - 6 månader. 

På den här kursen har vi fokus på inlärning och kontakt. Din relation med din hund byggs just nu upp och er grund läggs till stor del under den här tiden.

Följsamhet, hanteringsövningar, kontaktövningar, tillitsövningar, balansträning, aktiveringsövningar varvat med avslappningsövningar. Koppelträning, hälsa fint, stresshantering, miljöträning, inlärningspsykologi, belöningsmetoder, gränssättning, aktivering/stress, hundens språk och hälsovård. Ja, det är en del av det vi kommer träna på samt ta upp teoretiskt.

Genom ordnade valpsläpp lär vi oss mer om hundens språk och flockliv samt hur vi kan hjälpa valpen utveckla ett bra språk. Detta brukar vara en uppskattad del som ger mycket för hundens hela liv tillsammans med andra hundar. För oss hundägare ger det både kunskap och en större trygghet då vi ska vänja hunden att umgås med andra hundar på ett bra sätt.

Vi varvar teori och praktik så hunden kan vara med vid varje tillfälle och samtidigt får träna på att ta det lugnt.

Välkomna på kurs!

Kursen är uppdelad på 5 tillfällen med start den 18.30 den 6/9 2017

Datum: 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, & 4/10.

Tider: 18.30 - 19.45

Max 6 deltagare

När man har lämnat in sin anmälan skickar vi ett bekräftelsemail där vi bifogar en faktura på anmälningsavgiften (500kr). Resterande belopp ska vara inbetald innan kursens start. 

 

Anmäl dig HÄR eller maila in till oss på info@jrhundcenter.se