Hunddagis, pensionat, butik, trim & hundkurser på Öster i Örebro

 

 

Välkommen!

 

Hunddagis: 

Vi har ett mysigt hunddagis på Öster i Örebro med två tillhörande miljöberikade gårdar. Här sitter hundarna i noga sammansatta grupper, tre till sex st i samma box. Vi har fina promenadstråk i Oset och Wadköping som båda ligger ett stenkast bort. Det är viktigt för oss att ni och er hund känner er trygga med att vi tar hand om er hund på bästa sätt! Vi eftersträvar glada & trygga hundar (och ibland lite skitiga). Våra öppettider för dagis är vardagar kl: 6.30-18.00. Lunchstäng mellan 12-13.

 

Hundpensionat: 

I vårat pensionat kan ni känna er trygga med att lämna eran hund under tiden ni är bortresta. Vi erbjuder ett pensionat i liten omfattning så att vi ska kunna ge eran vän en så familjär och trygg vistelse vi kan. 

 

Hundkurser:

Alla våra hundkurser hålls av våran instruktör Susanna Hagman. Inför varje vår- & hösttermin lägger vi ut så att ni kan boka in er på hennes valp- och agilitykurser.

 

 

Butik:

Våran butik har öppet vardagar kl 06.30-18.00. Där finner ni allt ni behöver så som foder från Acana & Carrier, täcken ifrån Hurtta & Back on track, selar ifrån Hurtta, Metizo & WGV, koppel, halsband, tillskott ifrån svenska djurapoteket & mycket mer.

 

Trim & Kloklipp:

Kloklipp kostar 149kr och man bokar in sig HÄR eller till oss på telefon 073 051 29 67

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommande Aktiviteter:
Kolla in vårat kursprogram