Hunddagis, pensionat, butik, trim & hundkurser på Öster i Örebro

 

 

Vi som jobbar här:

 

Emelie:

Hej! Emelie heter jag och det är jag som driver JR Hundcenter. På min fritid gillar jag att spendera tid i naturen och med mina hundar. För nuvarande har jag en engelsk bulldogg - Lillebror & en minibulle - Lingon. 

Jag har arbetat på JR sedan hösten 2016 och tog över verksamheten den 1 augusti 2017. Jag är utbildad hundskötare med inriktning hunddagis- & pensionat.

Under mina år med hund har jag hunnit testa på rallylydnad, nosework, viltspår, weight pull, allmän vardagslydnad & nu även mitt första K9-biathlon.

Det är jag som har det yttersta ansvaret för dagis och är den som svarar på mail när ni skriver till oss. 

 

 

Sara:

 

"Hej! 
Jag heter Sara och har gått djurskötarutbildning på kvinnersta, utbildat mig till hunddagisföreståndare och också ägt ett eget hunddagis i 5år. Jag har även en liten kennel och föder upp australian shepherd. Jag äger i dagsläget två australian shepherd, en border collie och en dvärgpincher. På fritiden tränar och tävlar jag med mina hundar. Vi tävlar främst i Freestyle och Rallylydnad, men ett och annat K9 Bhiatlon-lopp blir det med. Jag älskar hundar och brinner för att de ska ha ett innehållsrikt liv med fysisk och mental stimulans."
 
Sara är arbetsledare på JR och är under upplärning för att småningom hålla i inskolningsmöten. Har ni frågor angående dagis, träning eller annat inom hund går det bra att prata med Sara. 

 

 

Anna:

 

"Hej!

Anna heter jag och är utbildad djurvårdare då jag gått djurvårdsutbildningen på Kvinnerstaskolan. Jag har tidigare jobbat både på hunddagis, hundkennel och även varit dagmatte. Idag har jag även en egen hund, en chihuahua som även han får vara med på dagis om dagarna. Jag äger även 2 katter. Att få jobba med djur är något jag vetat sen jag var liten att jag velat jobba med så att få vara här på dagiset är en ren dröm"

  

Ina:

"Hej!

Jag heter Ina och har jobbat på Jr sen 2018. Just nu arbetar jag bara deltid då jag även pluggar på distans.

Innan jag köpte min första hund var jag ofta hundvakt och har även varit nere på SOS animals i Malaga under några veckor. Nu har jag en väldigt aktiv liten terrier-mix som jag tränar specialsök med och helgerna spenderas helst i skogen eller med annan träning.

Jag älskar att jobba med hundar och i framtiden planerar jag att utbilda mig mer inom hundar och etologi. 

Det bästa med att jobba på hunddagis är helt klart att få spendera dagarna med så många olika fantastiska hundar!"

 

Frida:

 

 

 

Therese:

 

"Hej!

Therese Svanbäck heter jag och är hundinstruktör på JR Hundcenter. Jag utbildade mig vid Hundens Hus i Göteborg och håller numera kurser för valp, vardagslydnad, utställning mm.

Jag är uppvuxen med hund, men det var först när jag fick en omplaceringshund med olika rädslor och svårigheter i vardagen som hundintresset verkligen tog fart. Hundens beteende blev plötsligt ännu mer intressant.  ”Ju mer man lär sig om hundar desto mer förstår man att det finns obegränsat att lära om dem – det är spännande”

I mitt liv har funnits allt ifrån jakthund till vakthund, sällskapshund och vallhund. Numera bor i hemmet två levnadsglada schapendoes.

Jag har en önskan att i kurssammanhang sätta hundägare och hund i fokus med betoning på de individuella behov och önskemål som finns. Jag försöker alltid vara glad och positiv. Humor och glädje är en viktig del i hundägandet. Det är viktigt för mig att det är fokus på relationen mellan hund och ägare eftersom den ligger till grund för en fungerande vardag, men också i träning och tävling."

 

Hanna

 

Hanna har trimmat hos oss sedan 2015 och är utbildad hundfrisör. Välkomna att boka in er genom att ringa till oss på 073 051 29 67, maila till info@jrhundcenter.se eller genom denna länk här på hemsidan.