Hunddagis, pensionat, butik, trim & hundkurser på Öster i Örebro

 

 

Vi som jobbar här:

 

Emelie:

Hej! Emelie heter jag och det är jag som driver JR Hundcenter. På min fritid gillar jag att spendera tid i naturen och med mina hundar. För nuvarande har jag en engelsk bulldogg - Lillebror & en minibulle - Lingon. 

Jag har arbetat på JR sedan hösten 2016 och tog över verksamheten den 1 augusti 2017. Jag är utbildad hundskötare med inriktning hunddagis- & pensionat.

Under mina år med hund har jag hunnit testa på rallylydnad, nosework, viltspår, weight pull, allmän vardagslydnad & nu även mitt första K9-biathlon.

Det är jag som har det yttersta ansvaret för dagis och är den som svarar på mail när ni skriver till oss. 

 

 

Moah: 

 

"Hej!

 

Moah heter jag, jag är från början Norrköpingsbo där jag studerade Djurparksdjur & Tropiskanläggning på Himmelstalunds Utbildningscentrum.

Djur är mitt största intresse, alla storlekar och former, men hundar är det där lilla extra. Jag har en egen hund, Morgan heter han! Han är en liten Petit Brabançon.  

 

Jag arbetade min första dag på JR Hundcenter i Mars 2022 och nu är jag fast! Våren 2023 blev jag klar med min utbildbing till Hunddagis-och Pensionatsföreståndare.

 

Det ska bli roligt att få fortsätta utvecklas här och tillsammans med era hundar!"

 

 

 

 

Susanna:

"Hej!

Jag heter Susanna, ålänning och matte till 4 pudlar. Pinja, Kiwi, Lemon och Fika. Har varit hundägare sedan 9 års ålder och tävlat och tränat hund sen dess.  Är uppvuxen med en mamma som är uppfödare och hundfrisör.

 Tävlar idag med dom tre yngre hundarna i den högsta klassen i agility. Har testat på dom flesta hundsporterna och älskar verkligen att träna hund. Har jobbat både på kennel och med gatuhundar i Indien. Att jobba på hunddagis har varit en dröm sen barn"

 

 

Anna:

 

"Hej!

Anna heter jag och är utbildad djurvårdare då jag gått djurvårdsutbildningen på Kvinnerstaskolan. Jag har tidigare jobbat både på hunddagis, hundkennel och även varit dagmatte. Idag har jag även en egen hund, en chihuahua som även han får vara med på dagis om dagarna. Jag äger även 2 katter. Att få jobba med djur är något jag vetat sen jag var liten att jag velat jobba med så att få vara här på dagiset är en ren dröm!"

 

 

Kim:

 

 

"Hallå där, det är då jag som är Kim och jag jobbade på JR mellan 2018 och 2020. Nu är jag tillbaka igen!

 

Jag har ingen utbildning inom djur men jag har skaffat mig stor erfarenhet från mina år på JR och har dessutom växt upp med djur av alla olika storlekar, färger och sorter. Hundar är något vi alltid haft i familjen.

 

Jag ser fram emot att få träffa er och era hundar. Mig kommer ni främst träffa på morgonen när ni lämnar in era hundar och även när ni lämnar in eran hund på pensionat"

 

 

 

Therese:

 

"Hej!

Therese Svanbäck heter jag och är hundinstruktör på JR Hundcenter. Jag utbildade mig vid Hundens Hus i Göteborg och håller numera kurser för valp, vardagslydnad, utställning mm.

Jag är uppvuxen med hund, men det var först när jag fick en omplaceringshund med olika rädslor och svårigheter i vardagen som hundintresset verkligen tog fart. Hundens beteende blev plötsligt ännu mer intressant.  ”Ju mer man lär sig om hundar desto mer förstår man att det finns obegränsat att lära om dem – det är spännande”

I mitt liv har funnits allt ifrån jakthund till vakthund, sällskapshund och vallhund. Numera bor i hemmet två levnadsglada schapendoes.

Jag har en önskan att i kurssammanhang sätta hundägare och hund i fokus med betoning på de individuella behov och önskemål som finns. Jag försöker alltid vara glad och positiv. Humor och glädje är en viktig del i hundägandet. Det är viktigt för mig att det är fokus på relationen mellan hund och ägare eftersom den ligger till grund för en fungerande vardag, men också i träning och tävling."