Hunddagis, pensionat, butik, trim & hundkurser på Öster i Örebro

 

 

 

Therese Svanbäck är hundinstruktör, utbildade sig vid Hundens Hus i Göteborg och håller numera kurser för valp, vardagslydnad, utställning mm.

Hon är uppvuxen med hund, men det var först när hon fick en omplaceringshund med olika rädslor och svårigheter i vardagen som hundintresset verkligen tog fart. Hundens beteende blev plötsligt ännu mer intressant.  ”Ju mer man lär sig om hundar desto mer förstår man att det finns obegränsat att lära om dem – det är spännande”

I hennes liv har funnits allt ifrån jakthund till vakthund, sällskapshund och vallhund. Numera bor i hemmet två levnadsglada schapendoes.

Therese har en önskan att i kurssammanhang sätta hundägare och hund i fokus med betoning på de individuella behov och önskemål som finns. Hon försöker alltid vara glad och positiv. Humor och glädje är en viktig del i hundägandet. Det är viktigt för henne att det är fokus på relationen mellan hund och ägare eftersom den ligger till grund för en fungerande vardag, men också i träning och tävling.